Rychlý kontakt

MIKADO

Oficiální a výhradní distributor

Gradepoint sp. z o.o.

Pracovní doba :

Po - Pá : 8:30-15:30

adresa PL :

Gradepoint sp. z o.o.

Jana Pawla II 27 Warszawa 00-867 

Tel.: +48 664 670 105 

 

Korespondenční a servisní adresa pro ČR :

Nuvola blu s.r.o.

SPC A 1021/3 Krnov 794 01

 

Tel.: +420 552 308 280

        +420 552 308 270

Email: info @ mikado.cz

Novinky na email
Partneři
Tvorba www stránek a e-shopů Sun-shop - profesionální e-shop

Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas společnosti Gradepoint sp z o.o. , se sídlem Al Jana Pawla II 27 Varšava, IČ: 146127523, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném v SĄD REJONOWY DLA M.ST.WARSZAWY W WARSZAWIE,XII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO krs 0000420838. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje: 
- jméno a příjmení
- název společnosti
- e-mail 
- telefonní číslo
- Adresy (registrace, sídla, doručení)
 
2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem  vyřízení Vaší objednávky . Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.
 
3. Neprovádíme žádné další zpracovávání Vašich osobních údajů
 
4. V případě cookies: Správce neshromažďuje na svých webových stránkách žádné soubory cookies. Všechna cookies které stránka poskytuje, využívá pouze poskytovatel softwaru Sunlight systems s.r.o. Zapsáno v obch. r. Krajského soudu v Brně, odd. C / 71347 IČ: 29290449, DIČ: CZ29290449 Adresa: Varenská 2723/51, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava 
 
5. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti info@mikado.cz, Gradepoint sp z o.o. Al. Jana Pawla II 27 Varšava, případně na servisní středisko Nuvola blu s.r.o. Sokolská třída 1615/50 Ostrava
 
7. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé: 
a. Poskytovatel softwaru Sunlight systems s.r.o. Zapsáno v obch. r. Krajského soudu v Brně, odd. C / 71347 IČ: 29290449, DIČ: CZ29290449 Adresa: Varenská 2723/51, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava .
b. Poskytovatel služeb Balikobot, s.r.o., Revoluční 16, 110 00 Praha 1 a následně Česká pošta, s.p. Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1 Telefon: 954 301 111 ID datové schránky: kr7cdry, Direct Parcel Distribution CZ s. r. o. Modletice 135 251 01 Říčany u Prahy, Raben Logistics Czech s.r.o. Adresa K Plevnu 338 26 801 Hořovice Česká republika IČ: 61329266 DIČ: CZ61329266, Nuvola blu s.r.o. Sokolská třída 1615/50 Ostrava 70200 Ič: 28623053 Spisová značka: C 35219 vedená u Krajského soudu v Ostravě
c. Další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
 
8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
- vzít souhlas kdykoliv zpět,
- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
- na přenositelnost údajů,
- podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.